Tälle sivulle olen kerännyt muutamia linkkejä rivitanssiin liittyen. Jos jokin linkki ei toimi, ole hyvä ja ilmoita asiasta. Linkkejä lisäillään ajan kuluessa.

Tanssiyhdistyksiä:

Western Dancers Suomen tunnetuin rivitanssiyhdistys. Sivuilta löytyvät Suomen suurin tanssiarkisto ja erittäin kattava linkkisivusto, mm. melkein kaikki Suomen rivitanssiyhdistykset. Kannattaa tutustua!
Capital Heels Helsingin toinen rivitanssiyhdistys, joka tarjoaa laatuopetusta, hyvähenkistä meninkiä ja muutenkin monipuolista meininkiä. Sivuilta löytyvät mm. linkit kahteen suureen tapahtumaan, HeelsUp!:iin ja Summer Dance Campiin.

Tanssiarkistoja:

Linedancer Magazine Maailman paras rivitanssilehti löytyy tämän linkin takaa. Myös lehden rivitanssiarkisto on kunnioitettavan suuri: yli 14.000 tanssin askeleet löytyvät täältä, ja määrä kasvaa nopeasti.
Kickit Maailman suurin rivitanssiarkisto löytyy näiltä sivuilta, yli 30.000 eri tanssin askeleet ovat täällä!
Yipee! Always Fun Singaporelainen rivitanssiarkisto joka on ilmainen ja kasvaa päivittäin nopealla vauhdilla.
Western Dancers Suomen suurin tanssiarkisto löytyy täältä.

Järjestöjä:

UCWDC Maailman rivitanssin kattojärjestö, joka järjestää kansainvälisiä kilpailuja melkein joka maassa.
Masters In Line Kilpailuja, tapahtumia ja showta muutenkin järjestävä järjestö, jonka jäsenet ovat huipputasoa maailmalla. MIL on myös kunnostautunut koreografioiden saralla, joita he tekevät tanssijoille tanssittavaksi.